Sluiten we het jaar winnend af?

Afgelopen zaterdag hoopten we uit onze dip te geraken. Nu, er is een duidelijk verschil tussen hopen en het ook effectief doen. Nog voordat de webmeister gearriveerd was stond het al 1-1. Een snelle achterstand werd ongedaan gemaakt door Tom T. maar even later stonden we alweer 1-2 in het krijt door het nodige gestuntel in onze verdediging. Maar gelukkig had Bart er zin in en kon hij er twee binnenduwen. De tegenpartij wist dit echter niet te appreciëren en schakelde Bart vakkundig -weliswaar onsportief- uit. Uiteindelijk wisten de mannen van Niel nog te scoren en eindigde de match op een 3-3. Alweer niet gewonnen!!! Trainer buiten??? Nee, nee, het bestuur heeft laten verstaan dat den T1 zeker aan blijft tot 2 januari 2014. Kwestie van naar zijn 70-jarige feest te mogen gaan ;-). Over de T2 (Jacky) is echter niks gezegd. Dus als we zaterdag niet winnen, T2 buiten of tourné général van den T2!

OPGELET!!! ZATERDAG SPELEN WE THUIS OM 14U30 TEGEN LAER OPGLABBEEK EN DUS NIET OM 15U00!!! WE SPREKEN OM 14U00 AF IN DE SPORTHAL.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.