Kruipen we zaterdag uit ons dal?

Kruipen we komende zaterdag tegen Denegaerde Niel uit ons dal? Of worden we het AA Gent van de veteranen? Afgelopen zaterdag werd er immers weer maar eens verloren. Deze keer met 2-1 in en tegen Gellik. En de naakte cijfers leren ons dat we dit jaar 4 keer verloren hebben. Op zich is dit zeker niet slecht, maar wel als we weten dat we 3 van die 4 verliesmatchen de afgelopen 4 matchen behaald hebben.  We hebben de laatste weken enkel thuis tegen de Zebra’s kunnen winnen. En zelfs dat was met de nodige moeite. Dus m.a.w. hoog tijd om ons te herpakken!!! Het bestuur geeft op dit moment wel nog aan dat ze nog steeds achter de trainer staan en nog niet op zoek willen naar versterkingen tijdens de winterstop, maar er zal zaterdag toch maar best gewonnen worden want anders …

Zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen Denegaerde Niel. We komen om 14u30 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.