Janssen en Janssen en Janssen en Janssen!

Zaterdag speelden we tegen Gerdingen in Beek. Kwestie van nog wat verder van huis te gaan spelen. Daar aangekomen was de helft van de ploeg zo murw als Huub die net nen doefe slag gehad heeft van Jacky omdat hij niet kan zwijgen. Maar dat lag echter niet aan de lange rit, maar eerder aan de uit de hand gelopen festiviteiten voor onze Os Niels. Er stonden er dan ook een aantal met ne serieuze kater op het plein. Eerste slachtoffer van dienst was Tom T.. Na 5 min. moest hij het gevecht met zijne kater staken en kon Niels samen met nog ne grotere kater opdraven. Al snel stonden we dan ook 1-0 achter. Maar bij ons was er blijkbaar iemand die beter begint te voetballen naarmate de grootte van de kater. Tom J. ontbond zijn duivels en wist maar liefst 4 keer te scoren! Tussendoor duwde wazige Bart er ook nog eentje binnen. Match gespeeld zou je dan zeggen. Niets is echter minder waar. Gerdingen wist nog terug te komen tot 4-5. Maar ondanks het onnodige gegrommel bij ons kwamen ze toch niet verder dan dat. Mooie overwinning op karakter!

Komende zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen MWW Genk. We spreken om 14u30 af in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.