Gerdingen is onze volgende tegenstander.

Afgelopen zaterdag hadden we een taaie klant aan Nieuwe Kempen. In de gutsende regen beten ze stevig van hun af. Marc wist er al vroeg 1-0 van te maken. Maar niet veel later viel de 1-1 al. Met de nodige moeite wist Bart de 2-1 te scoren. Maar een stevig Nieuwe Kempen hing de bordjes weer gelijk. In de tweede helft leek het er even op dat we dan toch redelijk makkelijk afstand zouden kunnen nemen. Maar niets was minder waar. Bart en Marc dikten nog aan tot 4-2 en de keeper van Nieuwe Kempen schudde nog een aantal goede reddingen uit zijn mouw. Maar uiteindelijk kwamen ze toch weer terug tot 4-3. En er had misschien zelfs meer ingezeten was het niet dat Yves nog enkele cruciale reddingen deed. Al bij al een moeilijke match, maar toch verdiend gewonnen!

Zaterdag spelen we op verplaatsing tegen Gerdingen. Die mannen spelen in Beek en dat is een hennig stuk rijden. Dus we spreken om 13u45 af in de sporthal zodat we zeker om 14u00 kunnen vertrekken.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.