De zomerstop duurt een week langer.

Ja, ja, de zomerstop zal dit jaar een week langer duren. De geplande match van zaterdag gaat niet door. De Leigluipers zijn blijkbaar echt leig geluipen, want ze durven de uitdaging met ons niet aan. Maar voor zover ik weet is forfait geven hetzelfde als verliezen. Dus mannen, laat die ton maar komen!

Nu, het is niet omdat het zomerstop is dat er niet wordt gepresteerd bij de veteranen. Zo hebben een aantal veteranen voor het tweede jaar op rij het nachttotnooi petanque & kubb in Papendaal gewonnen. René is zijn pens kwijt door het gebrek aan bok op zaterdag. Op het benefiettornooi in Wiemesmeer werden we afgelopen zondag eervol 3de. En er werd al door een aantal mensen heel wat werk verricht aan de pleinen van KZVV.  Aan die pleinen moet echter nog het één en ander gebeuren. Dus i.p.v. zaterdag te voetballen gaan we ons nog eens een laatste keer geven om de pleinen van KZVV in orde te krijgen.

We spreken af om 9u00 in de kantine van KZVV. Als iedereen van de partij is hebben we mooi op tijd gedaan en kunnen we samen naar den derby Wiemesmeer – Zutendaal!

Om de zomerstop definitief af te ronden spelen we op zaterdag 4 augustus om 15u00 thuis tegen Cosmos Vlijtingen. We spreken om 14u30 af in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.