Wij zijn de ploeg van ’t stad! Wij zijn de ploeg van ’t stad!

Afgelopen zondagvoormiddag werd er naar jaarlijkse gewoonte tussen Apollo en de veteranen gestreden voor de titel “ploeg van ’t stad”. En hoe kan het ook anders, de veteranen konden na een goede match hun titel weer met een jaar verlengen. Ondanks dat er heel wat katers op en naast het plein stonden werd er toch goed gevoetbald. Het spel ging redelijk goed op en af al waren de veteranen licht in het voordeel. Dit voordeel werd tegen het einde van de eerste helft omgezet in een 0-1 (Tom J.) voorsprong voor de veteranen. De tweede helft gingen de veteranen op hun elan verder. Het overwicht bracht uiteindelijk op. Marc maakt met een ‘pietgoal’ er 0-2 van. Al zullen de mannen van Apollo en Marc zelf eerder spreken van een ‘klotengoal’. Wat Apollo ook probeerden, een goal zat er voor hen niet meer in. Dit tot wanhoop van hunne T1 (onze T2) die het zeer moeilijk had om te verliezen van onze T1. Maar ge ziet, van een ouwe vos valt nog veel te leren. Achteraf werd er nog stevig verbroederd bij de nodige pinten, spek en stokskes! Dik in orde!

Nu gaan we een tijdje in zomerverlof. Normaalgezien spelen we zaterdag 28 juli 2012 opnieuw, maar dat is nog niet zeker. We laten het op tijd weten hoe en wat.

Dus hou de website in de gaten!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.