Buiten we zaterdag ons thuisvoordeel uit tegen Helchteren?

Afgelopen zaterdag werd er met 3-6 gewonnen in Nieuwe Kempen. Ondanks dat de uitslag iets anders doet vermoeden liep het toch niet zonder slag of stoot. Er werd heel sterk en heel snel begonnen. Na amper een handvol seconden stond het al 0-1. Maar daarna liep het heel wat moeilijker. Onze man-in-form van de afgelopen weken, Alain, bleek een dipje of een kater te hebben. Hij bleef deze keer steken op één goal. Maar gelukkig hebben we een voorzitter die dan feilloos die rol overneemt. De éne splijtende actie na de andere op de flank dreven de Linksachter en de keeper van Nieuwe Kempen tot wanhoop zodat ze zelf maar scoorden in zijn plaats. Andere doelpunten waren van Bart (2), Marc (1) en een magistraal kopbaldoelpunt van onze rots in de branding David.

Zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen Helchteren. We spreken om 14u30 af in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.