Komende zaterdag trekken we weer naar Nieuwe Kempen.

“Messi rolt Valencia op met 4 goals!” stond dit weekend op de voetbalpagina’s van teletekst te lezen. Maar eigenlijk had er evengoed kunnen staan: “Alain rolt Patro Eisden op met 4 goals!”. Maar ik denk dat ze bij teletekst nog nooit gehoord hebben van Patro Eisden.
Nu, de reden dat Alain 4 keer kon scoren ligt eigenlijk niet bij Alain maar bij Pieter. Pieter heeft immers de hele match gespeeld en zo die mannen van Patro moe gemaakt. Of zou het toch eerder aan onze depanneur van dienst Frank Stulens gelegen hebben? Van Dannykes geen sprake en er werden ook geen Frankskes in het leven geroepen. Trouwens Frank merci om ons te depanneren.
De match werd uiteindelijk met 3-7 gewonnen. Naast Alain wisten Bart (1x) en Marc (2x) nog te scoren.
Sterk bezig mannen!

Zaterdag spelen we om 15u00 uit in Nieuwe Kempen. We spreken om 14u00 af in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.