Winnend carnaval in

Tegen Gilde Geneik, een jonge goede ploeg, en met zelfs de doelman van den apollo in de goal hebben we toch gewonnen. Met 3-1 nog wel. Naar goede gewoonte kwamen na wat geklungel wel weer 0-1 achter. Kwestie van de tegenstander wat goede moed te geven. We voetbalden heel wat kansen bijeen. Johan mistte 2 grote kansen. Voor een leeg goal tegen de keeper en nog eens tegen de paal. Gelukkig vond Krystian het op een gegeven moment welletjes en scoorde prompt de 1-1. Trop en trover vonden wij. En gelukkig vond wereldspits Thomas dat ook. Hij vond dat zelfs twee keer. Hij scoorde zomaar twee doelpunten waardoor het logischerwijs 3-1 werd. Hij is alvast int vorm voor volgende match in Maaseik waar hij vorig jaar een goal of 5, juist weet ik het niet en ik ben te lui om dat terug op te zoeken, maakte. Sterk gewonnen mannen. Na de match hebben wij dat al skiend , zoals we Tom J hebben zien skien toch, gevierd.

Ploeg: Niels van den apollo, Niels van de Veteranen , David, Johan, De Alverman, John, Jeroen, Christof, Krystian, Tom T, Thomas Ingevallen: Gert Toekijkers: 14 Scheids: Kris

Doelpunten: Krystian, Thomas (2x)

Zaterdag match in Maaseik om 14u30. Half drie. In de sporthal om 13u30. Half twee. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt krijg een eeuwig assenkruis op zene kop.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.