Dubbel zoveel goalen als dander gemaakt

6-3 werd het tegen de mannen van Rio’s uit Ham. Tegen de jong en snel mannen van de tegenstander kwamen we al snel 0-2 achter. Ik moest van Bart zeker niet vergeten te melden dat David 2 x in de fout ging. Beste stuurlui staan aan wal zeg ik dan maar. Christof lukte nog net voor rust de 1-2 met een drogen knal. In de tweede helft kon Krystian de 2-2 op het bord zetten. Dan was het tijd voor u reporter om bier te halen en ook 2 cola’s, wat veel is want 4 cola’s voor 5€, dat vond zelfs Jacky overdreven. Zeker voor een supporter, die normaal colaloos de match moeten bekijken. Onder het bier halen scoorde Krystian de 3-2 en vond ook Jeroen het nodig om de 4-2 te maken zonder dat ik het gezien had. Naar eigen zeggen vond hij het nu al de mooiste goal van het seizoen. Gelukkig gunde Christof mij nog een goaltje en scoorde 5-2. Ah ja Jeroen maakte er met een binnentikkertje ook nog 6-2 van. Voetnoot het werd nog 6-3. Gelukkig dat ik niet op mijn poll moest afgaan voor dit verslag. Bert beweerde dat hij zaterdag ook 1 keer gescoord had. Van mensen uit zijn nabije entourage heb ik da weer gehoord dat dit hoegenaamd niet waar is. Desalwelteplus goed gewonnen.

Ploeg: Tom J, David, Goliath, Jeroen, John, Christof, Johan, Krystian, Mike, Thomas, Niels Omgekleed: Tuur Scheids: Kris Toeschouwers: 15

Zaterdag match tegen Gilde Geneiken uit Lummen. Aftrap om 15u dus om 14u30 in de sporthal.Wie niet kan en de T1 niet verwittigt moet een carnavalsmasker dragen. Voor sommigen dus misschien beter niet te verwittigen.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.