0-5 tegen fcb

Nee niet tegen Brugge of Barcelona, krabbers eerste klas, maar tegen Bilzen. Daarvoor moesten we reizen naar het einde van de wereld, Millen. En we waren direct int vorm. Tom T dribbelde zijn eigen en de rest van wat daar rond liep en legde de 0-1 binnen.Dan begon het middagje Mike. Krystian bediende Dufour, allez hij gaf hem ene pas, en die legde mooi af voor Mike die zijn eerste van de middag scoorde. 0-2 dus. En het was nog niet gedaan, vanuit de kantien zag ik dat die van Bilzen Mike nog een doelpunt gunden. Een verloren bal legden ze panklaar voor Mike die hem in het dak van het doel ramde. 0-3 als ge niet kunt tellen. Dan maar rusten in de hete zon. Na de rust gingen wij lustig als we zijn verder op ons elan. Krystian dacht bij zijn eigen, ja maar goed dat hij niet bij mij denkt, ik ga ook een goal maken en hij legde de 0-4 in het mandje. Met mandje bedoelen we de goal. Ondertussen bakten de Rode Duivels der niks van in Azerbeidjan. Gelukkig konden wij genieten van een Nederlander, dat ik dat hier ooit zou schrijven. Mike maakte met zijn derde van de middag, een hattrick noemt men dat in voetbaljargon, er 0-5 van wat tevens de eindstand was. Goed zo mannen zou ik zeggen zo’n 11 weken na de 1-5 tegen de apollo.

Ploech: Tom J, Yves D, David, Jeroen, Johan, John, Tom T, Krystian, Niels, Alain, Iron Mike Scheids: R. Eetkever Toeschouwers: 12

Doelpunten: Krystian, Tom T, Mike ( 3x )

Zaterdag spelen we in Heusden tegen onder de toren. Om 15u en derhalve komen we samen om 14 u in de sporthal. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt maakt wat mee wat ge nog nooit hebt meegemaakt.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.