Zuinige zege tegen Millen

Een slaapverwekkende vertonong werd het. We verlaagden ons te veel tot het niveau van Millen. Toch kwamen we snel op voorsprong via Thomas die na een mooie doorsteekpas de bal langs den doelman vlamde. Uit het niets scoorde dan plots de tegenstander de gelijkmaker. Moet wel gezegd dat onze doelman een safe via een prachtige zweefduik in gedachte had. Die prachtige zweefduik lukte wel maar die save … . In de tweede hhelft hetzelfde spelbeeld. Alleen konden wij nog 2 keer scoren. Eerst via Tom T die deze keer zonder zagen de ganse wedstrijd kon blijven. 1-2 voor de goede omstaander. De 1-3 werd binnengeschoven door John. Op tijd deze keer en zelfs van de eerste keer het juiste plein gevonden. Verder zorgde Tuur er nog voor dat een plateau bier omviel. Dit is het ergste wat er in de tweede helft gebeurd is. Maar goed alweer een zege daarbij en wij toch blij.

Tiem: Tom J, Gert, David, John, Johan, Tom T, Krystian, Yves D, Mike, Alain, Thomas Invaller: Niels Toeschouwers: meer dan 3 Scheids: A. Mateur

Aankomende zaterdag, 11 weken na de 1-5 overwinning tegen de apollo spelen we tegen een nieuwe ploeg, FCB Bilzen, en dit in Millen. In Millen zoals ik zeg en dit om 15u. We troepen samen om 14u in de sporthal. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt krijgt 20 zweepslagen.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.