Alweer gewonnen zonder T1

We begonnen de wedstrijd zelfs met 10. Geen probleem want we scoorden al snel de 1-0. Balletje tussendoor van Christof en Tom T opende het doelpuntenfestival. 1-0 juist 9 weken na de 1-5 winst tegen de apollo. Bert en ik gingen dan over tot plan An, omdat de sporthal te ver was, maar toch mistten we de 2-0 van Krystian. Werken van barmhartigheid zijn niet atijd fair. In de tweede helft waren Berten ik slimmer en lieten Bart naar de sporthal wandelen voor ne bak zonder cola. En zo zagen wij dat Christof, na 20 kansen te missen, de bal simpel binnenleggen aan de tweede paal. 3-0. Op assist van Tom j, doelman nvdr, lobte Thomas de bal over de Lanakense doelman in doel. Gelukkig speelden we ook tegen Lanaken, anders was het geen 4-0 geweest. Dan kwam het moment van de wedstrijd en van Jeroen. Alleen door op links, keeper nog voor hem en dan staalhard rond de keeper in de winkelhaak draaien. Het is alleen de groten gegeven. Iedreen met verstomming geslagen, behalve Jeroen zijne pa. Die had het niet gezien. 5-0 dus. Krystian maakte er dan nog 6-0 van en toen waren we zeker van de overwinning. Tom T vertrok naar zee en onze doelman benadrukte wel 6 keer dat hij en de 0 gehouden had en een assist gegeven. Volgende thuismatch ene buutenuut beloofde hij.

Elftal: Tom J, Jeroen, Yves D, David, Johan, John na 10 min, Krystian, Tom T, Christof, Thomas, Mike ganse match Scheids: René no penalty toeschouwers:11

Doelpunten: Tom T, Krystian ( 2x ), Thomas, Christof, Jeroen

We spelen zaterdag alweer in Millen waar we het 10-weken jubileum van de 1-5 overwinning tegen de apollo vieren. Start om 15 u en daarom om 14u aan de sporthal komen. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt moet Willy overtuigen om ook eens bij ons te komen voetballen.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.