Hond zwemt beter dan veteranen

Ja het was me de zaterdag wel. We gingen onder malkander spelen maar omwille van de regen en de hits besloten we maar in de sporthal, allez de kantien van de sporthal te blijven zitten. De T1 voelde de bui , niet moeilijk met dat weer, al hangen en liet zijn mallet thuis. Bijkomend probleem was ook dat niemand tegen ons onder malkander durfde spelen. Dan maar een kaartwedstrijd, we waren met 12 dus dat kwam goed uit. Maar ook dat liep mis om onduidelijke reden. Noeg eine was dan weer geen probleem. Toch iets waar we altijd goed in zijn. Rond de klok, het uurwerk niet het hotel, van 16 kwam de zon uit. En daarmee ook de goesting om te sjotten, maar helaas we moesten naar de poolparty van Mike. Tof maar daar aangekomen was er geen pooltafel te zien. Gelukkig wel een zwembad waar Bart en Marcel al rap indoken, in gezelschap van de plaatselijke hond. De hond zwom de beste tijd en won zo. Ook was er een heerlijke bbq. En drank. Toch alweer een geslaagde dag en nacht.

Opstelling: geen want geen match Toeschouwers: geen want geen match scheids: geen want geen match Doelpunten: niemand gescoord want geen match

Zaterdag spelen we tegen de LSK uit Lanaken, 9 weken na de 1-5 winst. Match is om 15u. We komen dus om 14.30u samen in de sporthal. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt maakt de 10-weken- verjaardag van de 1-5 WINST tegen de apollo niet meer mee.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.