MWW kon niet echt mee

5-0, dit is in het Frans geschreven maar ge ziet dit niet omdat ze dezelfde cijfers als ons gebruiken, gewonnen. Bart opende de score in deze eenrichtingspartij na een vrijschop van Niels, die …, ik zal het er maar niet meer over hebben. 1-0 dus. Dan kregen we een corner. Jeroen wou terug zijn plaats op lopen, nu ja lopen, maar moest van Bjorn voor blijven. Maar goed, uit die hoekschop scoorde Jeroen, zelfs met het hoofd, zijn eerste kopgoal in zijn indrukwekkende carriere. 2-0. Bjorn zelf scoorde de 3-0 zelf en toen gingen we rusten. In de tweede helft hetzelfde spelbeeld. Christof kreeg de bal en pegelde de bal via onderkant lat het doel in. Bijna match gedaan maar gelukkig scheelde er niets aan de lat. 4-0, ondertussen gewoon in het Nederlands zoals ge ziet, voor wie nog kan volgen. Krystian vond dat hij ook nog iets moest bijbrengen en pompte dan maar gewoon de 5-0 binnen. Na de match leerden we MWW ook nog hoe ze koud bier moeten maken en ook nog hoe lekker stokskes er uit zien.

De ploeg: Yves V, David, Jeroen, Niels, Tom T, Bjorn, Alain, Johan, Bart, Christof, Thomas Ingevallen: Krystian, Yves D, John Toeschouwers: 29 Scheids: Kris

Doelpunten: Bart, Jeroen, Bjorn, Christof, Krystian

Volgende zaterdag spelen we om 15u tegen een nieuwe ploeg in Rosmeer: Millen. We komen om 14 u samen in de sporthal, allez de containercafetaria. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt moet zondag verkleed als apolloboy in de carnavalstoet van Lanaken lopen.

Een verandering in het schema. Wij spelen om 14u45 tegen Vlijtingen, maar wel in Rosmeer. Daarom samenkomst om 13u45 in de containercafetaria.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.