Simpele zege

Iedereen aanwezig had zich omgekleed en dat wil tegenwoordig al heel wat zeggen. John had zijn zwarte trainingsjas vergeten uit te doen en speelde de eerste 5 minuten met de tegenstander mee. Wij hebben geel truikes John. We speelden ook op het D-plein omdat volgens Bart de andere pleinen te vettig waren.Moet hij juist zeggen. Ah ja we hadden ook een match gespeeld. 4-0 gewonnen. Tegen Tuinwijk Zonhoven, dat had ik nog niet gezegd. We waren voortdurend de betere ploeg en kregen ook de beste kansen. Yves V moest maar 1 keer plat op een schuiver. Het bleef lang 0-0 tot Christof het op zijn heupen kreeg, wat hij op zijn heupen kreeg weet ik niet, ik heb alleen het gehoord. Nu ja hij kreeg het op zijn heupen en joeg de bal magistraal, betekent zeer mooi, de winkelhaak in. 1-0 dus. Effekes daarna kreeg Jeroen de bal in het strafschopgebied, draaide zich vrij en plaatste de bal mooi in de rechter benedenhoek. Ik zie dat de spitsen of de mannen op rechts nog niet doen. Hij heeft nu al dubbel zo veel doelpunten als Bart, die van dat vettig plein ja. Misschien kan David eens aan Jeroen vragen hoe je een goal maakt. Kort gezegd, 2-0 bij den halve. In de tweede helft consternatie bij Tuinwijk. 1 van hun spelers was zoek. Naar de WC dacht men. Johhny en Bart hebben de heel voertbalkantien, ja die van de Kerkeberg, afgezocht maar niemand gezien. Bleek hij achter de kantien te zijn. Naweeën van iets slecht gegeten denk ik. Doch dit terzijde Bart zijn vervanger Thomass besliste in zijn eendje, eh eentje, met behulp van zijn ploegmaats natuurlijk de match met 2 doelpunten. Eerst werd hij mooi vrijgespeeld, liep alleen naar doel en scoorde de 3-0. Daarna kopte hij een assist van John, die nu wel bij het juiste team speelde, de 4-0 binnen na een prachtige aanval. Tom J en Gert schoten in een kramp van zoveel schoonheid waardoor sommigen voor de tweede keer het veld mochten betreden. Goed gewonnen mannen.

Ploeg: Yves V, David, Jeroen, Niels, Tom T, Tom J, Bjorn, Christof, Gert, Alain, Bart Vielen in: Thomas, John, Johan Toeschouwers:48 Scheids: Kris

Doelpunten: Christo, Jeroen, Thomas 2 x

Zaterdag dames en heren spelen we om 15u tegen MWW Genk. We komen om 14u30 samen aan de pleinen van ZVV. Wie niet kan of toch kan maar zich niet wil omkleden en de T1 daarvan niet op de hoogte brengt duwen we van boven naar onder van de befaamde Kerkeberg af.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.