De langste kubmatch ooit

Om de zomerstop door te komen en niet te verdorsten hebben de dappersten aller veteranen meegedaan aan de Nacht van de Petanque alwaar ook gekubd werd maar de organisatie olv Johan, als lid ( leed) van zaalvoetbalclub Lenaerts, was te lui om op te zoeken hoe ze Kubben moesten schrijven. Onze eerste match was een thriller van formaat. Het was zelfs Tuur die de eerste kubset, of hoe heet zoiets, in ons, ja echt in ons, voordeel besliste. Twee uur later waren we nog steeds bezig en ik moest van Johan zeggen dat het niet de bedoeling was tot 8 uur ’s morgens 1 match af te werken maar verschillende matchen te spelen, de bedoeling van een tornooi blijkbaar. Ok nu hadden we het ook begrepen en dus maakten we de tegenstander maar af. Een echte kubmatch die in het Guinness book of records moest terecht komen, maar geen boek en nog minder Guinness gezien. Daarna hebben we ons ook in het petanque bewezen met prachtig balgevoel en van die dingen. Toen moesten we weer gaan Kubben tegen de vrienden uit Wiemesmeer. Een schrander en volledig neutraal toeschouwer merkte op dat die van Wiemesmeer in het voordeel waren. Wiemesmeer is zoals WalloniĆ«, die werken niet en hebben dus de ganse dag tijd om te kubben, zei hij, niet ik natuurlijk. Verloren dus. Om 8 uur in de ochtend was het tornooi afgelopen en we zijn vijfde geworden Proficiat aan Jacky, Tuur, Mike, Bert, Rudi, Bjorn, Marc, Johnny en Bart en ook aan Johan van dorganisatie.

En dan nu voetbal. We beginnen weer op zaterdag 30 juli op de Herenstraat. Om 13 u tegen de Termienators. Omdat de sporthal en zijn uitbaters nog op een deugddoende vakantie zijn komen we in den Tennis samen om 12 u snoenes. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt moet koning spelen bij een kubspel.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.