Weer ploeg vant stad

Naar goede gewoonte speelden we vlak voor de zomerstop tegen de vrienden, als we verloren hadden waren het onze vrienden niet, van den apollo met de T1 met de roze jas. En we wonnen met 2-3. Op het A-plein en voor volle tribunes kreeg den apollo nochthans de eerste kans in de eerste minuut maar Kris trof de paal. Na een ongelukkige tussenkomst van onze doelman, hij trapte tegen standbeeld Thomas, kon Kris de 1-0 binnen leggen. Wij lieten ons niet van de wijs brengen en even later legde Bart de 1-2 in de verste hoek binnen. Bart scoorde dan ook de 2-1 en het vieren kon stilaan beginnen want we kregen de beste kansen. Zeker toen Tom T in 2 keer de bal binnenkopte, te mottig om het in 1 keer te doen, en we 1-3 voor kwamen was de buit binnen. Krystian kon het zich zelfs veroorloven om nog een viertal open kansen te missen. Toen ik de overwinningsbak bok aan het halen was kopte Kris nog de 2-3 binnen maar het mocht niet meer baten. Tot het einde van het jaar en daarna misschien nog zijn wij de oververdiende ploeg vant stad. Driewerf hoera.

Opstelling: Yves V, Niels, Kurt, Tom T, Johan, Alain, Christof, Jeroen, Bjorn, Krystian, Bart ingevallen: Yves D, John, Tom J Scheids: 2 van de apollo en Kris ( beste van de drie) Toeschouwers: veel ( niet te tellen op zondagmorgen)

De komende weken geen match omdat de sporthal toe is. Rust maar goed uit en volg jullie individueel trainingsprogramma. Wie dit nog niet heeft gelieve de T1 te contacteren. Goei vakantie allemaal en veel schoon weer dan heb ik dat ook.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.