Just onder de keeper door is ook goal

Op het kunstgrasveld van Eisden 70 hebben we weer eens gewonnen. Het mag gezegd, we zijn echt goed op dat kunstgras, misschien ook eens aan de gemeente vragen, ze hebben er wel ergens een liggen op de technische dienst denk ik. De match dan. We begonnen zeer goed en scoorden al rap de 0-1. Krystian liep geen buitenspel al waren de tegenstrevers hier niet van overtuigd en omzeilde hun doelman, bij die van ons lukt dat niet en legde de bal simpel binnen. De 0-2 kwam van de voet van Tom J na een assist van Krystian. Diezelfde Tom J scoorde de 0-3. Heel sjuun gevoetbald en een prachtige assist van Krystian. Dat Tom J de bal maar net onder de keeper door sjotte volgens Niels doet volgens Tom J niet terzake. Ergens heeft hij wel een punt maar dat we dit volgende week, deze dus eigenlijk al zouden vergeten zijn, klopt dan ook weer niet. We zullen er blijven over lullen al zijn we natuurlijk ook omkoopbaar. Tussendoor nog even vermelden dat Yves ook nog uitpakte met een geweldige save. Toch eenmaal gewonnen moeten geven, Eisden scoorde, het moet gezegd de mooie 1-3. Rusten dan maar, zonder kantien, het leven van een supporter kan hard zijn. Na de rust scoorden wij nog een vierde keer, alweer door Tom J na een assist van onze doelman Yves. Uittrap, bal tikt over de keeper en dan simpel binnenleggen. 1-4 eindstand. Tuur viel ook nog in maar raakte minder de bal dan dat wij doelpunten maakten. En liefst volgende keer tegenstanders zoeken die wel een kantien hebben.

Dopstelling: Yves V, Yves D, David, Jeroen, Niels, Tom J, Tom T, Gert, Alain, Bjorn, Krystian Wissels: Tom K ipv Alain en Tuur ipv Tom J Scheids: H. Ondskluteman Toeschouwers: 8 ( 7 mensen en een hond)

Volgende wedstrijd in Bokberg, ah nee shit Boxberg om 15 u. Bijeensjaren om 14 u inne Sporthal. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt moet op de parking van de sporthal 3 psalmen gaan zingen.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.