ZZZZZ

Neen we waren niet in slaap gevallen, het is gewoon de afkorting van Zuinige Zege Zoals Ze Zeggen. We waren nog niet tegoei op de Basvelden, allez we waren op 50m van de plein, aangekomen of we zagen de bal van wijd al in het Zonhovense doel belanden. Via de sociale media van vroeger, gewoon vragen, wisten we dat Bjorn gescoord had. Van blijdschap liep het talrijk opgekomen bezoekende publiek een rondje op de piste rondom het veld. Voor de rest domineerden we de wedtrijd en kregen nog de beste kansen maar scoren deden we niet meer de eerste helft. In de tweede helft het zelfde spelbeeld maar dan andersom want anders zouden we een eigengoal maken. We kregen wat kansen en gaveen weinig weg en scoren lukte beide elftallen niet meer zodat wij verdiend met een kleine 0-1 wonnen. De nul houden is ook al een overwinning op zich zodat we eigenlijk twee keer wonnen. 6 punten dus proficiat.

Dopstelling: Yves V., David, Jeroen, Niels, Tom J., Tom T., Alain, Bjorn, Mike, John, Krystian Wissels: Gert ipv Tom J. en Yves D ipv John Toeschouwers: 8 ( 3 buiten en 5 binnen) Scheids: Hans Worst

Zaterdag spelen we in Eisden 70, want die van Koersel hebben schrik, om 15u. Bijeenhokken in de Sporthal om 14u of vroeger. Wie niet kan en de T1 niet verwittigt verf ik zijne Corona safe ticket rood.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.