Kunnen we tegen Eisden ’84 de tweede nederlaag van het jaar doorspoelen?

Het beloofde een stevige tegenstander te worden, en het werd wel degelijk een stevige tegenstander zowel letterlijk als figuurlijk. Oud Termien Heeft ons afgelopen zaterdag de tweede nederlaag van het jaar toegediend. De eerste helft was echter licht in het voordeel van ons met een mooie goal van Alain. Dus tijdens den halve was er dan ook niet veel aan de hand. Al hadden we niet gerekend op de tactiek die Oud Termien de tweede helft toepaste. Er werd stevig gebikkeld! Zo stevig dat Bart zowat 100kg op zich kreeg en de match niet meer kon verder zetten. Meer nog dankzij de aanpak van Oud Termien konden we 2 en een half uur doorbrengen op spoed. Maar al bij al valt alles nog mee. Een paar gekneusde ribben en een gekneusd schoudergewricht komt onze Bart nog wel te boven.
Oh ja, de match werd uiteindelijk met 1-3 gewonnen door Oud Termien.

Komende zaterdag 19 november spelen we om 15u00 thuis tegen Eisden ’84. We gaan dan proberen de nederlaag door te spoelen met een klinkende overwinning. Iedereen op post om 14u30 in de sporthal!

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.