De tegenstand wordt beter en beter! Oud-Termien zal zaterdag zijn huid duur verkopen!

We hebben er toch weer even op moeten wachten, maar afgelopen zaterdag hadden we een tegenstander om u tegen te zeggen. De uitslag liegt er dan ook niet om. Er werd langs beide kanten zeer degelijk gevoetbald en de uiteindelijke matchwinnaar werd Jerry met de enige goal van de wedstrijd. De meest opmerkelijkste actie was echter van ons Dannyke. Hij deed dan geen “Dannyke”, maar hij leerde ons hoe ge ne kater kunt krijgen zonder te drinken. Maar Danny, fijn dat ge het hebt voorgedaan maar we opteren toch voor het drinken! Schol!

Komende zaterdag 12 november spelen we om 15u00 thuis tegen Oud-Termien. Het beloofd net als afgelopen zaterdag een moeilijke tegenstander te worden. Maar Alain ge moogt rustig blijven hangen de avond ervoor want het doet toch niet veel af als ge op tijd gaat slapen ;-).
Iedereen op post om 14u30 in de sporthal! En Pieter op tijd deze keer, hè!

Wie niet kan belt af bij T1 Jos!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.