Dju toch, verloren.

We speelden afgelopen zaterdag op de happening van Pool Keroma in Beverst. Tegenstander van dienst was altijd degelijke Welborg. Ook deze keer waren ze in form en hadden we het niet onder de markt met de mannen van Borgloon. Het eerste kwartier hadden we het heel moeilijk, maar daarna kwamen we beter in de match en kregen we zelfs een 3-tal zeer dikke kansen waarvan er eigenlijk toch min. 2 hadden moeten afgewerkt worden. Helaas gebeurde dit niet en brak ons dit zuur op. Welborg wist immers de 0-1 te maken terwijl wij op dat moment het beste in de match zaten. Even later kon een speler van Welborg zomaar van aan de middenlijn aanleggen en verschalkte hij onze keeper die dit schot nooit veracht had. M.a.w. stonden we ineens 0-2 achter. In de tweede helft deden we er alles aan om de scheve situatie recht te zetten, maar ondanks nog enkele goede kansen wilde de bal er niet in voor ons. Je hebt soms zo van die dagen…

Komende zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen Oldies Maaseik. We komen samen om 14u30 in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.