De zomerstop zeer goed verteerd!

Poging 2 op het tornooi van Herenstraat kermis was wel raak. Met de KBC-boys hadden we, in tegenstelling tot vorige week, wel een tegenstander. En normaal gezien ne goeie, want nog niet zo heel lang geleden hadden we nog verloren van die mannen. Maar dat was afgelopen zaterdag niet het geval. Het ging vlot, zeer vlot zelfs! Het leek wel of iedereen tijdens de zomerstop zijn persoonlijk trainingsschema gevolgd had? We kwamen al snel op een 1-0 voorsprong via Bart. Iets later had onze tegenstander een open kans om er 1-1 van te maken, maar die schoten ze onbegrijpelijk naast. Daarna ging het snel. Tom T. (2x) en Bart maakten er nog 4-0 van voor den halve. De tweede helft ging op hetzelfde elan verder! John, Johan, Niels en Tuur maakten er nog een monsterscore van 8-0 van! De supporters zullen het geweten hebben aangezien we van Jacky bij iedere goal éne moesten drinken. Schol en een dikke match mannen!

Komende zaterdag spelen we om 15u00 op het tornooi van Pool Keroma tegen Welborg. We komen samen om 14u00 in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.