Apollo wint de derby

Het was al verschillende jaren geleden, maar afgelopen zondag was het dan eindelijk nog eens zover voor den Apollo. Ze wonnen de derby dankzij een penaltygoal met het kleinste verschil. Ze startten sterk en het eerste kwartier was voor hun. Daarna werd het evenwicht hersteld, maar er werd niet gescoord tijdens de eerste helft. Jammer, maar even jammer was het feit dat den Apollo het toch weer voor de zoveelste keer nodig vond om Tom J. van het plein te stampen. Maar goed, de tweede helft was meer in ons voordeel. Den Apollo kreeg wel nog enkele goede kansen, maar onze Niels – Mister Clean Sheet – Paredis stond telkens pal. Enkel op een terecht toegekende penalty moest hij zich gewonnen geven. Wij probeerden dan nog wel, maar tot scoren kwamen we niet meer. Jammer, want een gelijkspel was misschien wel een juistere uitslag geweest. Soit, proficiat aan de mannen van den Apollo en maak in december jullie truitjes al maar nat voor de revanche!

Nu is het 3 weken zomerstop. Op zaterdag 27 juli 2019 beginnen we er weer aan. En zoals de traditie het voorschrijft is dit op het Tornooi van Herenstraat Kermis. We spelen om 10u30 (?? Ze doen het erom, hè!) We komen samen om 9u30 in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.