Pijnlijke nederlaag van vorige week duidelijk rechtgezet!

Na de pijnlijke nederlaag in MWW Genk hadden we afgelopen week iets recht te zetten. Het kind van de rekening werd Eisden 70. Nog voor de webmaister daar was met zijne frigobox vol met koude bok had Bart al 2x gescoord en de 0-2 op het bord gezet. We speelden dan ook goed en waren duidelijk beter dan de mannen van Eisden. Er was wel wat discussie over de prestaties van onze gelegenheidskeeper Niels. De supporters zagen dat hij gene bal had moeten pakken de eerste helft, al beweerde hij onder den halve dat hij 2 wereldsaves gedaan had??? Nu, hij zette de tweede helft zijn knalprestatie verder en hield de nul! De rest van de ploeg bleef goed voetballen en had de match volledig onder controle. Björn zette de kers op de taart met de 0-3 achter het steunbeen. Een dik verdiende overwinning die we achteraf op het terras van café Het Marktzicht gevierd hebben door te klinken op de clean sheet van Niels ;-).

Komende weekend is het onze 2-jaarlijkse veteranenreis. De week erop (30/06) spelen we op zondagvoormiddag om 10u00 de derby tegen den Apollo. We komen samen om 9u30 in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.