Gewonnen en ne driehoek gemaakt!

Nieuwe Kempen was onze tegenstander afgelopen zaterdag. Op een plein dat er vrij slecht bij lag, werd er toch nog aardig gevoetbald door ons. We hadden veldoverwicht en creëerden redelijk wat kansen. Dit leverde dan ook dik verdiend 2 doelpunten op voor den halve. Den eerste werd door Tom J., u raadt het nooit, jawel weer met de kop binnen gewerkt. Het tweede doelpunt was het allereerste voor de veteranen Van Robby. Eine buutenuut!!! Tijdens den halve werd onze navigatie, TomTom, vervangen door een hoop ervaring (Marcel en Tuur). Ondertussen bleef gelegenheidsflank Roel zich geven en kreeg na een paar overstapjes de bal perfect voor op het hoofd van Bart die maar gewoon moest binnen koppen. 3-0 en niets aan de hand. Op een gegeven moment werd er zelfs een driehoek gemaakt! Je zou denken dat er dan zeker niets meer kan mislopen, maar van voor werden de  kansen gemist om het volledig af te maken en achterin begon onze verdediging de nodige gaten te vertonen. De mannen van Nieuwe Kempen kwamen zo met 2 doelpunten terug in de match. Daardoor werd onnodig nog even spannend op het einde, maar we hielden toch stand en haalden de verdiende overwinning over de streep.

Komende zaterdag spelen we om 15u00 uit in en tegen Helchteren. We komen samen om 14u00 in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.