Mooie overwinning!

Afgelopen zaterdag hadden we weer een stevige tegenstander met Eversel Onder den Toren. Een ploeg waar we het traditioneel wel moeilijk mee hebben. En dat was zaterdag ook weer zo. De eerste helft hadden zij het merendeel van het balbezit en drukten ze ons tegen ons achteruit. Maar tot echt gevaarlijke kansen kwamen ze eigenlijk niet. Integendeel, het waren wij die op de counter nog het gevaarlijkst waren. Al waren die kansen ook maar dun gezaaid. 0-0 aan den halve was zeker geen slechte tussenstand. De tweede helft verliep een stuk evenwichtiger. De mannen van Eversel kwamen wel 0-1 voor. Hunne spits vond het nodig om dit op zeer onsportieve manier te vieren wat werkte als een rooie lap op ne stier. Gevolg, binnen de kortste keren schilderde Niels een bal op het hoofd van Tom J. die hem aan de 2e paal binnen kopte. Toen hadden we de smaak te pakken en voetbalden we stevig mee. Het spel ging goed op en af, maar het was uiteindelijk Tom J, die half uitschuivend de bal perfect binnen krulde. Chique goal en 1-2!! Den Toren van Eversel zette alles op alles. Wij moesten alle zeilen (en een tackle) bijzetten om stand te houden. Dit leek te gaan lukken, maar op het einde kon Eversel nog 2-2 maken. Gelukkig werd deze goal afgekeurd wegens buitenspel. Dus de overwinning was binnen na een intense match en ze deed deugd!!! Goed gedaan mannen!

Komende zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen Nieuwe Kempen. We komen samen om 14u30 in de sporthal.

Wie niet kan belt af bijĀ T1 Marc (0478 21 17 54)!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.