Ook de Schuttersboys kunnen ons niet stoppen!

Aldus heb ik gehoord:

Afgelopen zaterdag kregen we met Schuttersboys Zonhoven een stevige tegenstander voor de kiezen. Vrij snel kwam Zonhoven op voorsprong door een (buitenspel)goal. Even later wist Johan gelijk te maken, maar niet voor lang. In de rebound op een vrije trap wisten de Schuttersboys op voorsprong te komen. Tot kort voor rust alweer de gelijkmaker gemaakt werd op vrije trap door Niels. In de tweede helft was het spel misschien wel een beetje voor Zonhoven, maar zij hebben geen dodelijk aanvalsduo zoals ons. Tom J en de ingevallen Bart deden de match in ons voordeel uitdraaien: 2-4.  Alweer een mooie overwinning tegen een sterke tegenstander. Het houdt niet op!

Komende zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen Megawatt As. We komen samen om 14u30 in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.