0-1 achter en toch 9-1 winnen!

De mannen van Boxberg bleken afgelopen zaterdag een maatje te klein voor ons! Al leek het in het begin even anders uit te draaien. We kwamen immers al vrij snel 0-1 achter door toch wel een cadeautje van onze verdediging. Maar niet veel later hielpen de mannen van Boxberg zelf ons terug in de match door met een own-goal de stand op 1-1 te brengen. Daarna kregen we een licht toegekende vrij trap die perfect door Tom J. werd binnen gekopt. En toen was de trein vertrokken en ging het snel. De mannen van Boxberg kwamen er niet meer uit en wij hadden het balbezit en kregen kans op kans. Dit resulteerde in nog eens 3 goalen voor den halve. Nog maar eens Tom J., Tom T. en Johan brachten de ruststand op 5-1. Ondertussen was ons geheim wapen ‘El Turo’ ook gearriveerd. Hij moest echter nog even geduld tonen eer hij mocht invallen. Maar toen dit uiteindelijk gebeurde, bedankte hij de T1 met een doelpunt. Tom J. en Johan pikten ook beiden nog een goaltje mee en Jeroen zette de kers op de taart met een mooie goal. Over de hopen kansen die we nog misten zullen we hat maar niet hebben, al was het jammer dat die bal van onze T1 er niet inging. Het was hem gegund! Maar de 9-1 overwinning is er weer eentje om in te kaderen. Dikke match mannen!

Komende zaterdag spelen we uit om 15u00 in en tegen Schuttersboys Zonhoven. We komen om 14u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.