Nog altijd ploeg van ’t stad!!!

Het was weer derby-time afgelopen zondag. En net als de voorgaande jaren als Apollo thuisploeg is, deed het voor ons weer serieus pijn op zondagmorgen na het vieren van de overwinning van de Belgen en nog wat uitspattingen op Genk on Stage. Maar ondanks dat waren we de eerste helft toch de betere ploeg. Alleen wisten we dat niet echt om te zetten in veel kansen en in het begin ook niet in doelpunten. Het was zelfs den Apollo die op voorsprong kwam na een door ons weggegeven corner. Maar niet getreurd, onze boom Tom J. bracht ons snel en meer dan verdiend langs zij. De tweede helft was een stuk minder en verliep redelijk gelijk opgaand. Op het kleine plein was ook moeilijk te voetballen, maar toch kom Björn de 2-1 tegen de netten prikken. Op het einde kwamen we nog 2 keer goed weg, maar over heel de match bekeken mogen we toch stellen dat de titel van ploeg van ’t stad weer bij de juiste ploeg blijft! Dit werd achteraf gevierd met een koppel bokken en ne lekkere BBQ. Merci daarvoor!

Komend weekend gaan we onze Europese titel verdedigen in Sandwich. Ja, alleen ploegen van ’t Stad kunnen dat natuurlijk ;-). We komen ten laatste om 8u45 samen in de sporthal en vertrekken om 9u00.

De volgende match op Belgische bodem is pas op zaterdag 28 juli 2018. Het juiste uur en de tegenstander weten we nog niet, maar zal op tijd en stond meegedeeld worden.

Wie niet kan op 28 juli belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!