Sterke overwinning!!!

Onze oorspronkelijke tegenstander Helchteren 76 had donderdagmorgen nog afgebeld wegens te weinig volk. Op de valreep nodigde ST 2000 ons uit om dan maar bij hun te komen spelen.  Van die mannen hadden we nog niet zo lang geleden met 5-4 verloren op het tornooi van Nieuwe Kempen. M.a.w. tijd voor revanche! Maar dat zag er in het begin niet al te goed uit. Tijdens de eerste helft speelden we immers niet goed en stonden we ook terecht 1-0 achter aan den halve. Onze T1 greep dan ook tactisch in voor de 2e helft. Maar ook dit pakte aanvankelijk niet zo goed uit, want al redelijk snel stonden we 2-0 in het krijt. Maar toen was het aan ons! We namen het heft in handen en de goalen volgden snel. Eerst zette Johan ons op het scorebord en niet veel later maakte Tom J. gelijk. Erop en erover was toen het motto. Iets waar de mannen van ST 2000 niet zo goed mee om konden, want ze begonnen vuiler en vuiler te spelen. Jammer, maar toch doorduwen en Tom T. maakte de verdiende 2-3. Daarna ging ST 2000 nog wat verder met vervelend doen en kookten de potjes jammer genoeg even over. Gelukkig konden we de match nog afwerken en zette Junior (Brecht) Merken de kers op de taart met de 2-4. Goed gewerkt mannen en een sterke overwinning!

Komende zondag is het weer derby-time! Om 10u00 spelen we tegen de Apolloboys. We komen om 9u30 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.