Het ging hard in Hasselt!

De veteranen van Hasselt zijn de afgelopen zaterdag serieus voor de bijl gegaan! Het begon zoals andere jaren met een eerste helft waarin we weer ruim te sterk waren voor de mannen van Hasselt. Al was Hasselt in het begin wel hevig en zaten ze kort op. Maar ondanks dat ging de bal bij ons goed rond en dat leverde verschillende mooie acties op. Bart opende de score met een mooie plaatsbal. Even later rondde Tom J. een mooie aanval perfect af. De 0-3 was dan weer een kopbal van David die de keeper misschien had moeten hebben. En over de 0-4 heerst nog wat onduidelijkheid. Bronnen beweren dat het een goal van Bart was, maar de ‘neutrale’ supporter zag het toch eerder als een owngoal. Hoe dan ook, we stonden weer 0-4 voor aan den halve. Andere jaren kregen we het dan moeilijk in de tweede helft en wist Hasselt zich altijd terug in de match te knokken. Vandaar dat de supporters deze keer niet te lang in de kantine bleven hangen onder de rust. Achteraf bekeken hadden ze toch rustig kunnen blijven zitten. Het ging immers nog makkelijker dan de eerste helft. De supporters hadden de 0-5 (Bart) al gemist en zaten nog maar net op hun plaats toen de 0-6 op aangeven van Bart door Tom J. werd binnen getikt.  En alsof het nog niet genoeg was, bleven we knallen en bleven de kansen elkaar opvolgen. En als de kansen elkaar opvolgen zijn de goalen ook niet veraf natuurlijk. Bart duwde nog zijn 3e (of 4e) van de namiddag binnen. En ook Johan zorgde mee voor de 0-8 voorsprong. Maar de kers op de taart kwam deze keer toch van Niels. Hij nam een hoge bal perfect op de slof en de bal ging mooi rond de keeper net langs de paal binnen. De 0-9 was een feit! Dikke match mannen!!!

Nu zaterdag spelen we om 15u00 in en tegen Heusden. We komen om 14u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc (0478 21 17 54)!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.