TomTom wijst ons de weg!

Het was genieten afgelopen zaterdag tegen de veteranen van Smeermaas. Zeker de eerste helft waren we duidelijk de betere ploeg en speelden we echt wel sterk. De bal was zo goed als de volledige eerste helft voor ons. Dit leverde een aantal mooie combinaties en kansen op. Al vielen de eerste twee doelpunten telkens uit een corner die nagenoeg perfect werd voorgegeven door Niels op het hoofd van Tom J. (2-0). De derde goal van de namiddag was misschien wel de mooiste. Een rush van Tom T. over rechts die zijn bal dan ook nog eens perfect wist voor te geven op de ongenaakbare Tom J. Hij maakte het deze keer eens met de voet af in plaats van met de kop. De zuivere hattrick voor Tom J en den halve waren daarmee een feit! De tweede helft zakte het tempo serieus en kwamen de mannen van Smeermaas toch iets meer in het spel. De match werd dan ook iets evenwichtiger, al kregen we nog de nodige kansen. 1 daarvan wist Tom T. op aangeven van Tom J. af te maken. Den TomTom deed het prima afgelopen zaterdag! Ondertussen kon Smeermaas met een beetje hulp van onze ingedommelde verdediging de eerredder maken. 4-1 eindstand! Al bij al ging het vrij makkelijk. Er was iemand die meer moeite had met het vinden van de sleutel van de kleedkamer ;-).

Nu zaterdag spelen we om 15u00 uit in en tegen Hasselt. We komen om 14u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.