Tony opent de score tegen LSK Lanaken!

Afgelopen zaterdag was het alweer kretsen om aan 11 man te geraken tegen LSK Lanaken (Ik val in herhaling de laatste weken!). Daarom maakte de enige echte Tony Vranken zijn debuut bij de veteranen. En het was een debuut om u tegen te zeggen. Samen met Bart ging hij de strijd aan in de spits. Al vrij snel leverde dit ook succes op. Op een corner wist Tony de bal enig mooi (Of was het misschien toch per ongeluk?) aan de tweede paal binnen te koppen. Zijn eerste voor de veteranen, dus eine buutenuut!!! Verder bleven we het heft in handen houden en waren we eigenlijk vrij makkelijk baas over Lanaken. Raar, want de vorige keer bij hun hebben we toch een beetje voetballes gekregen. Maar blijkbaar kampen ze met hetzelfde probleem als wij; langdurig geblesseerden, mannen die niet kunnen, … M.a.w. we zijn niet alleen. Met dat verschil dat wij er toch altijd in slagen om een goede ploeg op de been te brengen gezien de resultaten van de laatste tijd. Tijdens de eerste helft werd ons overwicht nog omgezet in een 2-0 voorsprong. Bart kopte een perfecte voorzet van Alain binnen. Ondertussen stond gelegenheidskeeper Niels een beetje te bevriezen in de goal, want hij had tot dan toe nog geen bal moeten pakken.  De tweede helft ging op hetzelfde elan door. Tony kreeg zelfs nog enkele kansen om de score op te trekken, maar nee hoor het enigste wat hij deed was de keeper van Lanaken met verschroeiend schot uitschakelen. Pijnlijke zaak voor die keeper, hopelijk gaat het alweer beter! Uiteindelijk wist Johan er nog 3-0 van te maken op aangeven van de verdediging van LSK Lanaken. Merci mannen! En verder stond Niels nog steeds te bevriezen in zijn goal wegens nog steeds geen bal moeten pakken. Alweer een mooie overwinning bij op den teller!

Nu zaterdag spelen we om 15u00 uit in Helchteren. We komen om 14u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.