Welborg wilt niet, dan maar onder elkaar.

Normaal zouden we afgelopen zaterdag afzakken naar Borgloon om Welborg partij te geven. Maar die speelden blijkbaar liever tegen de veteranen van Patro. Op zich begrijpbaar als ge zeker wilt zijn dat ge uw match wint. Maar geen nood, dan  maar een matchke onder elkaar. De kaarten hadden de ploegen bepaald en het moet gezegd, ze hebben dat wonderwel goed gedaan want de ploegen waren vrijwel op hetzelfde niveau. Dit vertaalde zich ook in het spel. De match ging continue gelijk op, maar de geel kwamen toch telkens op voorsprong terwijl de rooi telkens opnieuw gelijk maakte. Het was pas totdat Johnny voor de rooi begon te supporteren dat hier verandering in kwam. De rooi kwamen voor en gaven die nipte voorsprong, mede door een uitstekend keepende Hayati, niet meer uit handen. Ondanks de extra tijd die arbiter Kris maar bleef bijtellen om een gelijkspel en de daarbij horende penalty’s uit de brand te slepen, slaagden de geel er niet meer in om te scoren. Een gezellige, maar koude namiddag!

Nu zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen LSK Lanaken. We komen om 14u30 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij T1 Marc!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.