We maken het verschil weer in de tweede helft!

Net als de week ervoor maakten we afgelopen zaterdag tegen Boxberg weer het verschil in de tweede helft. Al kwamen we nu wel niet 0-2 en 1-3 achter. De eerste helft was immers een maat voor niets. Het was voor beide ploegen wat zoeken de eerste helft met als gevolg een droge 0-0 aan den halve. Tijdens de rust werd er tactisch ingegrepen en zette ‘tortelduif’ Alain zijn eigen samen met de weder optredende Bart in de ploeg. En of dit opleverde! Bart ontbond zijn duivels en duwde er onmiddellijk 2 in het mandje. De kansen volgden zich nu heel snel op en Boxberg kwam er eigenlijk niet meer aan te pas. Tom T. kon een bal die uit de kluts kwam afwerken (3-0). En dan was het weer tijd voor een ‘Bart-showke’. Hij wist immers zijn 3de en 4de van de namiddag te scoren (5-0). Maar de kers op de taart moest nog komen! Nadat Tuur bij den halve gewisseld werd, moest hij 10 minuten voor tijd opnieuw opdraven omdat Wim gekwetst uitviel. En net als een echte supersub knalde hij de 6-0 binnen. We moeten Tuur dikwijler de laatste 10 minuten laten spelen! 😉 Weer een dik verdiende overwinning bij op den teller.

Nu zaterdag spelen we nog eens uit en dat om 15u00 in en tegen Zebra’s Opglabbeek. We komen om 14u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij tortelduif Alain!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.