Achterstand wordt mooi omgebogen in overwinning!

Het was me een raar matchke afgelopen zaterdag tegen Eisden 84. De mannen van Eisden begonnen immers zeer sterk aan de match. We waren nog maar net bezig en ze stonden al 0-1 voor. En niet veel later stonden ze zelfs 0-2 voor. Toen wisten we al dat het een moeilijke match zou worden. Dat dit vooral aan onszelf te wijten zou zijn wisten we toen nog niet. Maar wat dan volgde was het festival van de gemiste kansen. Het houdt niet op bij 10 gemiste open kansen de eerste helft. Keer op keer werden goede kansen vakkundig de nek omgewrongen. De mannen van Eisden kwamen er niet meer aan te pas. Na 10 keer proberen was het vlak voor den halve dan toch ne keer raak. Ondertussen zat Hayati zich op de bank op te jagen over de open kansen die gemist werden. Maar geen nood, we hadden de aansluitingstreffer vlak voor rust gescoord, dus gingen we de tweede helft erop en erover. Hayati zou de kansen wel afwerken. Maar de allereerste kans die hij kreeg (in de kleine baklijn) ging ook weer onbegrijpelijk naast. In één van de weinige tegenaanvallen wist Eisden 84 zelfs de 1-3 te maken. Niet te geloven! Maar daarna sloeg onze motor tegoei aan en werden de kansen wel afgewerkt. Van 1-3 achter ging het ineens  vrij vlot naar een meer dan verdiende 7-3 overwinning. Doelpuntenmakers van dienst waren Wim S. (3x), Tom T., Marc, David en Johan. Mooie overwinning, maar volgende keer misschien toch best niet meer zoveel kansen missen!

Nu zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen Boxberg. We komen om 13u30 samen in de sporthal omdat we eerst nog algemeen vergadering hebben.