Weer een mooie overwinning!

Na ons debacle van de week ervoor in Nieuwe Kempen was het afgelopen zaterdag weer tijd voor een mooie overwinning. Slachtoffer van dienst was Helchteren. De match begon thans heel evenwichtig. Om niet te zeggen dat het een beetje moeizaam ging de eerste helft. We kwamen moeilijk tot kansen tegen een degelijk Helchteren. Eén van die weinige kansen werd uiteindelijk toch omgezet in een 1-0 voorsprong. Al was de keeper van Helchteren daar niet echt mee akkoord. Hij vond dat Jeroen een fout op hem maakte, maar die deed niet meer als een poging om de bal af te schermen. Jurgen kon van de schermutseling profiteren en maakte één van zijn makkelijkste goalen uit zijn carrière. Het gegrommel van hun keeper bleek toch zijn medespelers te hebben wakker geschud. Het gaspedaal ging naar onder bij Helchteren en we kregen het moeilijk. Gevolg was de 1-1 en de 1-2 op een betwistbare penalty. Bij den halve stond het dan ook verdiend 1-2 voor Helchteren. Maar geen nood, de tweede helft waren we weer een stuk beter en leek het vat ver af te zijn bij onze tegenstander. Met een prachtige knal van Yves D., een owngoal en een binnentikker van Gert (met zijne slechte voet) gingen we erop en erover! Dit resulteerde in een dik verdiende 4-2 overwinning! Verder rest ons nog enkel Hayati te bedanken die insprong als arbiter en dat goed gedaan heeft.

Zaterdag spelen we om 14u30 uit in en tegen Laer Opglabbeek. We komen om 13u30 samen in de sporthal.