Match gestaakt

Aldus heb ik gehoord:

De match op het plein van Nieuwe Kempen begon veelbelovend voor ons. We speelden de bal vlot rond en kregen een hoop kansen, maar we vergaten ze af te maken. Aan de andere kant gingen de ballen er wel vlot in: 3 counters en ineens was het 3-0 voor de thuisploeg. Toen begon de miserie: er werd verbaal in de clinch gegaan met de scheidsrechter en de poppetjes gingen aan het dansen. De match werd gestaakt en dat was het dan. Maar ondanks dat hebben we de dag toch heel goed afgerond met de fantastische paaswandeling. Dikke merci aan de organisatie!

Zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen Helchteren. We komen om 14u30 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij Alain!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie