De mannen van den Apollo kunnen ook nog eens iets op hunne website zetten.

Het was al van 10 april 2016 geleden dat ze hunne website nog eens hadden aangepast. En nu eind december na een verdiende derby-overwinning kunnen ze eindelijk nog eens iets zinnigs op hunne website zetten. Het is hun gegund, alleen jammer als je dan hun toch wel enigszins partijdig verslag leest. Zie¬†http://www.apolloboys.be/. De scheidsrechtelijke dwalingen waren blijkbaar alleen maar in het nadeel van den Apollo. De ‘flagrante handsbal’ in onze 16 die eigenlijk aangeschoten was, de twee voeten vooruit van Stelvio die onbestraft blijven, … en zo zouden we nog wel enkele zaken kunnen opnoemen. Het duel tussen Maarten Cops en Tom J. wordt afgedaan als ‘opnieuw een ongeluk’. Toch raar dat het altijd met Maarten Cops is dat we zoiets aan de hand hebben. En tot slot vergeten ze ook graag dat het uiteindelijk nog 2-4 is geworden. Maar volgens de mannen van Apollo was die vanuit buitenspel gescoord en dan zullen ze die niet meetellen zeker. Nu, los van hun armtierig verslag hebben ze wel verdiend gewonnen. Wij waren gewoon niet op de afspraak. In juni nemen we revanche!

Vrijdag 30 december 2016 spelen we om 16u30 een matchke zaalvoetbal onder elkaar. We komen om 16u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij Alain.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie