Het ging weer vlot … … in de tweede helft

Het ging vlot afgelopen zaterdag tegen Helchteren 76. Ten minste als we alleen de tweede helft hadden gezien. De eerste helft zat de match immers goed op slot. Er werd van beide kanten geprobeerd, maar de organisatie stond bij beide ploegen goed. Het gevolg was dat we de eerste helft weinig kansen zagen en logischerwijs dus ook geen doelpunten. Voor de tweede helft deed onze speler-trainer Alain één van zijn betere tactische ingrepen uit zijn nog jonge trainerscarrière. Hij haalde namelijk zichzelf af voor AG 7. En ineens draaide het een stuk beter ;-). We vonden makkelijker onze witte Benteke en creëerden meer en meer kansen die ook resulteerden in de nodige doelpunten. Tom J. 2x, Tom Thijs en AG 7 maakte er een meer dan verdiende 4-0 overwinning van tegen toch wel een degelijke jonge, zeer sportieve, ploeg. Van de twee mega-mega-mega kansen waarvan er één door AG 7 werd gemist en de andere door onze witte Benteke zullen we maar zwijgen zeker. Die zijn gespaard voor tegen den Apollo!

De derby der lage landen is er niks tegen. Zelfs Zutendaal-Wiemesmeer steekt er maar schraal tegen af. De derby der derby’s is immers Veteranen ZVV – Apollo. Zaterdag om 15u00 is het weer zover! We komen om 14u30 samen in de sporthal. Achteraf verbroederen we met de nodige pinten en stokskes!

Wie niet kan belt af bij Alain!

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie