En weten ineens ook weer wat verliezen is.

We zweefden de afgelopen weken nog op onze wolk van onze Europese titel. Dit bracht ons de nodige overwinning op, maar afgelopen zaterdag werden we toch weer effe van onze fantastische wolk gehaald. De schutterboys van Zonhoven waren duidelijk beter dan ons. Ze staken dan ook een stuk strakker in het pak dan ons, waren gemiddeld 10 tot 15 jaar jonger dan ons en hadden bijgevolg ook een veel betere conditie dan ons. Eigenlijk vrij logisch dat die jonge garde van ons gewonnen heeft. Al vind de webmaister dat we nog vrij goed weerwerk geboden hebben. Aan den halve stond het immers nog maar 1-0. Niet dat we zelf veel kansen bijeen speelden, maar zwaar onder druk lagen we toch ook niet. De tweede helft was een beetje hetzelfde verhaal, alleen wisten de Schutterboys nu 2 keer te scoren en werden we met momenten toch zwaar onder druk gezet. Ondanks die druk stuurde we Jurgen nog mee naar voor om de eer te redden. En als den arbiter een beetje had mee gewild, was dit zelfs twee keer gebeurd. Maar tot twee maal toe werd Jurgen afgevlagd voor buitenspel. Misschien wel een extra wapen voor in de toekomst?

De volgend match is op VRIJDAGAVOND om 20u00 in en tegen Hutte Houthalen. We komen om 19u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij Alain!

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie