We blijven gaan!!!

Niet te geloven wat zo’n hoogtestage met een ploeg kan doen. Normaal hebben we het altijd wel moeilijker als we in Dennegaerde Niel moeten gaan spelen. Al ligt dat dan meestal wel voor een groot stuk aan den arbiter. Maar afgelopen zaterdag ging het heel vlot voor ons. Al waren de omstandigheden niet ideaal. Onze fameuze arbiter was weer van de partij en de lijnen op het plein waren niet van de partij. Mannen van Niel, der kan toch wel éne effe met het kalkmachineke de lijnen doen voor de match, niet? Al maar goed dat den arbiter op enkele fases na vrij normaal deed in vergelijking met andere keren. Hierdoor konden we, ondanks de staat van het plein, toch nog vrij goede voetbal brengen. Het overwicht was namelijk voor ons. Niet dat we zoveel kansen bijeen voetbalde, maar onze witte Benteke (Tom J.) wist er zowel voor als na de rust toch weer telkens éne binnen te duwen. De tweede was zelfs een perfecte vrije trap. De kers op de taart werd uiteindelijk geplaatst door Bart ‘teen’ Nijs die met de kop de 0-3 maakte. Al moeten we eerlijkheidshalve wel vertellen dat de keeper van Niel op dat moment vast hing in de netten. Maar dat maakt gene f*ck uit, met 0-3 winnen in Niel doet altijd plezier!

Zaterdag spelen we om 15u00 in en tegen Schuttersboys Zonhoven. We komen om 14u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij Alain!

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie