Een billijk gelijkspel

Als we tegen Welborg spelen weten we op voorhand dat het ne nipte gaat worden. Welborg is een echte veteranenploeg die goed op elkaar is ingespeeld. M.a.w. altijd wel een aardig kijkstuk net zoals afgelopen zaterdag. Vermits we gewaarschuwd waren, begonnen we ook goed aan de matcht. We creëerden het merendeel van de kansen de eerste helft. Eén van die kansen werd door Ward jammer genoeg huizenhoog over geschoten. Ander was het ‘eine buutenuut’ voor Ward zijn eerste bij de veteranen. Maar daar zullen we nog even geduld voor moeten hebben. Al maar goed dat ons machien Tom J. in actie schoot en nog voor rust de, op dat moment dik verdiende 1-0 voorsprong, op het scorebord zette. De tweede helft was helaas een stuk minder. We stonden niet altijd even juist en daar wisten de ervaren mannen van Welborg wel van te profiteren. Binnen de kortste keren stonden we dan ook 1-2 achter. Maar ons machien was nog niet klaar voor de namiddag en scoorde de 2-2. Welborg bleef echter gretig gebruik maken van ons enigszins raar positiespel en lukte de verdiende 3-2. Maar daar was ons machien weer. Vorige keer had hij immers met 4 doelpunten bijna op zijn eentje voor de overwinning gezorgd en dat wilde hij nu graag overdoen. En het lukte hem ook nog bijna! De 3-3 vloog er nog vlot in, maar de 3-4 overwinning spatte uiteen op de deklat. Jammer, maar een gelijkspel was toch het juiste resultaat voor deze match.

Zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen Nieuwe Kempen. We komen om 14u30 samen in de sporthal.