Hasselt proper opzij gezet!

Kun je de perfecte match spelen? Nee, maar afgelopen zaterdag zaten we er toch dicht bij. Tegen een te duchten tegenstander als Hasselt werd een zeer goede match op de mat gelegd. Van bij het begin waren we de betere ploeg en dwongen we de nodige kansen af. Het duurde wel tot vlak voor rust eer Tuur dit kon verzilveren met de 1-0. In de tweede helft ging het gaspedaal dan helemaal naar onder en volgden de goalen automatisch. De Tomtom sloeg aan en zorgden nog voor 3 (Tom T. + Tom J. 2x) doelpunten. Verder werden er nog verschillende kansen gemist zodat de einduitslag bleef hangen op een dik verdiende 4-0.

Zaterdag spelen we om 15u00 in Welborg. We komen om 14u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij Alain!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie