Comedy capers of gewoon triestig?

Aldus heb ik gehoord:

Afgelopen zaterdag tegen de mannen van Boxberg waren we in het begin van de match niet echt op de afspraak en stonden we al snel 0-2 achter. Maar halverwege de eerste helft herstelde we het evenwicht en scoorde Alain ook de aansluitingstreffer droog onder de lat. We dachten: “Tweede helft erop en erover.”, maar niets was minder waar. Comedy capers werd het! Of was het gewoon heel triestig? Drie terechte strafschoppen bleken ons windeieren te leggen. De eerste en de laatste werden gemist. De  middelste penalty werd (wat een gezever naast en op het plein) onterecht gecontesteerd door de tegenstander en dan maar bewust zonder keeper in het doel naast getrapt door Tuur (echt niet de slimste actie ooit). Tegenstander en vooral doelman direct terug paraat en op die tegenaanval werd het 1-3. Het werd ook nog 1-4 en de eerlijkheid gebied ons dat we ook nog een penalty tegen hadden kunnen krijgen maar het kalf was al lang verdronken! Geen leuke voetbalnamiddag!!!

Zaterdag spelen we om  15u00 thuis tegen Eisden 70. We komen om 14u30 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij Jacky!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie