Een match met veel verschillende gezichten

Een match met veel verschillende gezichten was het afgelopen zaterdag tegen LSK Lanaken. In het begin kregen we niks fatsoenlijk bij elkaar gevoetbald. Er werd hier en daar wat op elkaar gegrommeld, maar verder als dat kwamen we niet. De mannen van Lanaken wisten dit goed uit te buiten en kwamen verdiend op een 0-1 voorsprong. Maar nog in de eerste helft kwam ons tweede gezicht van de vele die nog zouden passeren deze match. We kwamen immers stillekesaan tot voetballen. Niet dat het al echt goed was, maar er zat beterschap in en dat vertaalde zich in de gelijkmaker van Tuur. Even later kreeg Tuur zelfs een uitgelezen kans om er nog 2-1 van te maken voor de rust, maar dat zou toch lichtjes gevleid zijn geweest. Begin tweede helft was ons derde gezicht daar! We gingen goed voetballen, hadden druk, kregen kansen en maakten 3 goalen (David, Jeroen en Tom T.). M.a.w. LSK Lanaken werd even weggespeeld. Match binnen bij een 4-1 voorsprong zou je dan denken. Maar nee hoor, daar was gezicht nummer 4. Ineens zakten we ineen lijk ne pudding en kreeg LSK vleugels na de vermijdbare 4-2 (Linkervoet? Andere links Yves ;-)). Niet te geloven, maar we waren nergens meer en Lanaken wist terug te komen tot 4-4. Erop en erover voor Lanaken? Nee nee, daar was gezicht nummer 5 waarmee we ons toch herpakten en een klein slotoffensief wisten te forceren waarin we nog 2 kansen kregen om de match alsnog te winnen. Maar misschien was 4-4 wel de juiste uitslag!

Komende zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen Boxberg. We komen om 14u30 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij Alain!

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie