Ze gaan lopen, ze gaan lopen! Dag moeder!

En nog veel meer van dat soort commentaren waren afgelopen zaterdag op zijn plaats. Jammer dat Rik De Saedeleer zaliger er zaterdag zelf niet bij was. Man, man, wat een ‘overklassing’ was me dat! Ondanks een aantal geblesseerden en enkele die niet konden, wisten we toch weer een stevige ploeg op de been te brengen. We hadden echter sinds lang slechts één wissel. Maar al snel bleek zelfs die éne wissel een overbodige luxe. Op de schoenen van die mannen van Patro afgaande zou je denken dat we een moeilijke match tegemoet gingen, maar het tegendeel was waar. Bart opende al snel de score en dacht: “Vandaag wordt het mijn dag!”. En of hij gelijk kreeg, hij bleef voor gevaar zorgen en pompte er voor rust nog twee bij. Ondertussen kon Tom J. natuurlijk niet achterblijven in de onderlinge strijd om de gouden stier. Al kwam hij ‘maar’ aan 2 stuks. En toen bleek dat ook Niels een veldgoal kon maken, was het hek helemaal van de dam. 6-0 (?) aan den halve. Hadden we wel een tegenstander? Onze éne wissel werd doorgevoerd aan het begin van de tweede helft en hup, daar gingen we weer. Bart maakte er echt zijn dag van. Hij duwde er zo maar eventjes nog eens 4 stuks bij in de tweede helft (dit brengt de onderlinge tussenstand op 18 voor Bart en 14 voor Tom). Yves D. en Wim stopte zelfs van verbazing met voetballen. En toen we nog met 9 stonden mocht onze keeper toch ook nog enkele reddingen doen. Maar verder dan dat kwamen de mannen van Patro niet. Marc zorgde zelfs nog mee voor de zeer ruime en over verdiende 11-0 overwinning.

Zaterdag spelen we om 15u00 uit tegen Nieuwe Kempen. We komen om 14u00 samen in de sporthal.

Wie niet kan belt af bij Alain.

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie