Ook Nieuwe Kempen een maatje te klein!

Op een zonovergoten zaterdagnamiddag hadden we ineens maar net man genoeg. Nick ‘Duvel’ Andries moest ons zelfs uit de nood komen helpen. En alsof het nog niet erg genoeg was moest ook Kris zijn schoenen aantrekken. De afwezigen hadden ongelijk, want zelfs dit onuitgegeven elftal voetbalde vlotjes Nieuwe Kempen de vernieling in. Al kregen ze toch enkele goede kansen, het waren wij die vlot scoorden. Er werd aardig gecombineerd waardoor we duidelijk de betere ploeg waren. Dit resulteerde in een 6-0 voorsprong waarmee we graag de rust in wilden gaan. Maar een kleine spraakstoornis tussen verdediger en keeper leverde toch nog een onverwacht 6-1 op vlak voor den halve. De tweede helft vertrok op hetzelfde niveau. Al snel in de tweede helft was het na de gebroeders Mpenza en Lukaku nu de tijd aan de gebroeders Gilissen. De jongste maakte noodgedwongen plaats voor de oudste. Die dacht: “Hetgeen Tuur kan moet ik toch ook nog kunnen?”. Nu Jacky, ge deed uw best en uwe tackle was zuiver op de bal, maar een goal maken zat er niet in. Gelukkig stonden Bart en Tom J. op scherp en konden zij nog scoren. Daarna verloren we een beetje de concentratie en kwamen de mannen van Nieuwe Kempen aan de nodige kansen waar ze er ook enkele van wisten te verzilveren. Maar Jeroen speelde een dikke match. Hij stak een tandje bij en deed na zijn 2 assists in de eerste helft er nu twee doelpunten bovenop waarvan zelfs één met zijn linkse! Uiteindelijk eindigden we op een 4-9 overwinning (Bart 3x, Tom J. 3x, Jeroen 2x en Tuur 1x). Nog steeds ongeslagen dit jaar!

Zaterdag spelen we om 15u00 thuis tegen Gerdingen. We komen om 14u30 samen in de sporthal. Zaterdag moet je ook laten weten of je mee gaat naar Sagres/Portugal!